Not all who wander are lost
Door: Juul Rutten
Blijf op de hoogte en volg Juul
07 Oktober 2012 | Thailand, Phuket
In de rij ontmoette ik Achara Kanghae. We waren ons beide aan het ergeren aan de lange rij, die niet leek te bewegen. Maar toen ik zei dat we alle tijd van de wereld hadden omdat onze vlucht vertraging had schrok ze. Ze wist het nog niet. Nadat we allebei onze tassen hadden ingeleverd en als troostprijs een eetbon hadden gekregen zijn we samen Brussel Airport gaan ontdekken. Helaas was er niet veel spannends te doen in de departure hall. Dus hebben we uren gekletst bij starbucks, ook niet verkeerd natuurlijk. Ik was ontzettend blij dat ik iemand had leren kennen die in het zelfde schuitje zat. Om 8 uur zijn we samen naar de gate gegaan.
Te weinig beenruimte, films zonder geluid, vies eten, geen slaap en vooral een buurvrouw die wel gewoon 10 uur heeft geslapen hebben voor een ontzettende fijne vlucht gezorgd.. Ik was blij toen we eindelijk in Phuket waren. De hitte overviel me en gelukkig wees Achara me de weg. Nadat we als een van de eerste onze koffers hadden, omdat we door de douane heen vlogen dankzij Achara namen we afscheid want mijn gast familie stond buiten op mij te wachten.
Buiten het vliegveld, zag ik Pi Jeed snel staan. Ik werd warm ontvangen en als snel stond er een auto voor mijn neus met Bang Wang ( Pi Jeed's man) achter het stuur. We reden meteen naar hun huis, mijn verblijf voor de komende dagen. Schoenen uit, en ik kon meteen doorlopen naar mijn kamer om mijn spullen neer te zeten en daar ontmoette ik Kristina Pink. Mijn collega uit Canada voor de komende twee weken.. Kristina is al 4 maanden aan het reizen, en is vanaf amsterdam naar phuket gevlogen.
We zijn nu net terug van de Night Market. Het was erg leuk en gezellig! Ze vertelde me over haar reis. Over Zwitserland, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Marokko en natuurlijk Amsterdam. In Amsterdam heeft ze een tatoeage laten zetten om deze reis nooit te vergeten. ‘’Not all who wander are lost’’. We hebben nog twee uur rong gelopen en ik heb heerlijk gegeten maar verder heb ik me goed ingehouden want ik heb (NOG) niks gekocht in tegenstelling tot Kristina, zij heeft al een hele nieuwe garderobe aangeschaft.
Morgen is mijn introductie dag en ontmoet ik Nou. Ik ben erg benieuwd naar Nou en het kinderdagverblijf. Ik zal jullie op de hoogte houden!
Kus Juul
08 Oktober 2012 - 16:49
Yvonne:
mooi verslag van je eerste reisdag, meteen heftig liefs yv -
08 Oktober 2012 - 20:42
Oma Smeets:
spannend juul oma denkt heel vaak aan je liefs oma -
08 Oktober 2012 - 21:10
Tiny:
Hoi Juul,
Fijn om al een mooi verslag van je te lezen.Zeker na zo'n vermoeiende reis.
Heel veel groetjes. -
08 Oktober 2012 - 22:06
Carin:
Ha Juul,
leuk om je eerste ervaringen te lezen. Spannend allemaal. We blijven je volgen. Veel succes verder. -
09 Oktober 2012 - 14:09
Sofie R:
He Juul! Wauw al meteen een spannend dagje, hopelijk horen we snel weer meer. We missen je, kusje van je zusje :) -
10 Oktober 2012 - 17:00
Marjan En Anouk :
Ha Juul.
Wat leuk om te horen dat alles goed gaat met jou. Ik ben met Anouk nog op het werk ,en we hebben even je berichtjes gelezen ,leuk hoor . Juul moeten we het broodje en de hamkaas croissant van vrijdag opsturen ?! Grapje . We mailen weer gauw he ,dikke xxx Anouk en Marjan . Doei