Ayutthaya
Door: Juul Rutten
Blijf op de hoogte en volg Juul
10 November 2012 | Thailand, Phangnga
Om 7 uur de volgende ochtend had ik afgesproken met Nicolas om naar de Tempels te gaan. Het was zo warm, dat we alle tempels in het centrum hebben gezien in 2 uur tijd. Erg mooi, maar te warm. Om tien uur waren we weer terug in het hotel. De hele dag lekker voor de ventilator gezeten met wat te eten en te drinken. Heerlijk dagje. Maar een achteraf misschien een beetje zonde, want ik heb maar 1/3 van alle tempels gezien, en ik was in Ayutthaya voor de tempels..
Volgende dag weer vroeg op, naar het treinstation gelopen. Een leuke wandelingetje want ik moest een ferry pakken. En in de rivier zag ik een grote leguaan, op twee meter afstand. Op het station kwam ik erachter dat mijn trein vertraging had, en dus pas over een uur en 45 minuten vertrok. Dus ik was ontzettend blij toen ik eindelijk in de trein kon stappen richting Lop Buri.
Ik loop een klein beetje achter, maar vandaag ga ik proberen mijn blog een beetje bij te werken! Ik ben nu in Pai, in een hutje in de bergen met heel veel andere backpackers. Geweldige sfeer, zou hier makkelijk 2 weken kunnen blijven, maar helaas heb ik daar niet de tijd voor. Want ik wil nog zo veel meer zien, en 2 maanden in Thailand lijkt misschien lang, maar dat is het helemaal niet, er is zo veel te doen en te zien.
Kus Juul
24 November 2012 - 10:44
Oma:
juul wanneer ik dit schrijf ben je jarig 19 alweer wat gaat de tijd toch snel.ik lees dat je het erg naar je zin hebt,die tempels zullen wel prachtig zijn.opa en oma missen jou ,maar geniet er maar lekker van.groetjes oma xxxxxxxxxxxx -
24 November 2012 - 19:02
Tiny:
Hoi Juul,
Proficiat met deze speciale dag in zo'n ver land. Hopelijk kun je het toch een beetje vieren.
Je geniet zoals ik kan lezen met volle teugen.
Heel veel groetjes en een dikke kus. -
29 November 2012 - 14:20
Vivi:
Geniet ervan jules, zag weer mooi fotos op fb voorbij komen! Als je binnenkort tijd hebt om te skypen laat even horen! Xxxxx